Skip to content

OVER ONS

Over Advocatenkantoor De Widt

In september 2005 is Advocatenkantoor De Widt opgericht in Almelo. Samen met mijn ervaren secretaresse hebben wij het kantoor vormgegeven. Ons doel is om een laagdrempelig kantoor te zijn met aandacht voor de cliënt. Wij hebben in de loop van de jaren gemerkt dat dat aardig is gelukt en vooral d.m.v. mond op mond reclame.

Wat kunt u van ons verwachten?

Ons kantoor heeft veel ervaring met de verschillende vraagstukken die cliënten aan ons voorleggen. Wij zijn betrokken bij de zaak en bij u als cliënt. Persoonlijke aandacht is daarom voor ons ook erg belangrijk. Op die manier kunnen wij goed inspelen op de specifieke wensen van u als cliënt. Samen met u komen wij tot een plan van aanpak en strategie om de zaak op te lossen.

Wij verlenen juridische rechtsbijstand op 4 rechtsgebieden. Het voordeel is dat we hierdoor ook als u vragen heeft die betrekking hebben op meerdere rechtsgebieden, u hierin ook kunnen bijstaan.

Mocht u gebruik willen maken van onze juridische bijstand dan kunt u telefonisch contact met ons kantoor opnemen zodat er een afspraak kan worden gemaakt.

Wij ontvangen onze cliënten alleen na telefonische afspraak omdat ik zeer regelmatig buiten kantoor ben in verband met zittingen.

Linda de Widt

Advocaat

Al enige tijd geleden ben ik geboren en getogen in Hengelo. Voor mijn rechtenstudie ben ik naar het westen des lands vertrokken, naar Leiden.

Bij Damsté Advocaten te Enschede ben ik mijn carrière als advocaat begonnen in 1999 en vanaf die tijd werk ik samen met mijn secretaresse Namanda. Vervolgens ben ik bij Advocatenkantoor Lamping en Luiten te Almelo in dienst getreden als advocaat.

In 2005 ben ik samen met mijn secretaresse Namanda Advocatenkantoor De Widt gestart, aanvankelijk in Almelo en sinds 2011 in Enschede. De vele opgedane ervaringen zetten wij samen inmiddels al ruim 20 jaren in om juridische vraagstukken of problemen op te lossen voor onze cliënten.

Namanda Geertsma

Secretaresse
Ik ben geboren en getogen in Enschede. Alvorens ik ongeveer 20 jaren geleden als secretaresse in de advocatuur ging werken ben ik als secretaresse in verschillende branches werkzaam geweest, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan bij en met bedrijven en ook met cliënten. Door onze jarenlange samenwerking werken wij als team om de cliënten bij te staan.

Maak een afspraak 

Wij bieden het eerste halfuur van het gesprek gratis aan.