Skip to content

Strafrecht

Al 20 jaren sta ik als advocaat cliënten bij die aangehouden zijn op verdenking van een misdrijf. Bezien wordt o.a. of, en in welke mate, de verdenking wel of niet gestaafd kan worden aan de informatie uit het opgevraagde dossier.

Indien u voor de politierechter of de meervoudige strafkamer dient te verschijnen kan ik u bijstaan voor, tijdens en na de zitting. Ook indien u een strafbeschikking van het OM heeft ontvangen kan ik u bijstaan.

Indien u aangehouden wordt en bijvoorbeeld naar de arrestantenwacht in Borne wordt gebracht heeft u recht op een vrije advocaatkeuze. U kunt dan desgewenst aangeven dat u wilt dat ik u bij sta. Er wordt dan contact met mij opgenomen zodat ik u kan bijstaan. U bent dus niet verplicht om de dienstdoende piketadvocaat te vragen u bij te staan.

Ook kan ik u dan bijstaan tijdens de verhoren door de politie. Vooraf overleg ik dan eerst met u. Die kosten van mijn rechtsbijstand tijdens de periode dat u in Borne wordt vastgehouden worden geheel door de overheid betaald.

Neemt u zo spoedig mogelijk contact op nadat u bericht van het OM heeft ontvangen over een strafbeschikking of nadat u bent uitgenodigd door het OM voor een hoor gesprek of nadat u een dagvaarding heeft ontvangen zodat wij uw dossier direct kunnen opvragen en u kunnen adviseren en bijstaan.

Maak een afspraak 

Wij bieden het eerste halfuur van het gesprek gratis aan.