Skip to content

Strafrecht

Al 20 jaren sta ik als advocaat cliënten bij die aangehouden zijn op verdenking van een overtreding of een misdrijf. Bezien wordt o.a. of, en in welke mate, de verdenking wel of niet gestaafd kan worden aan de informatie uit het opgevraagde dossier.

Indien u voor de politierechter of de meervoudige strafkamer dient te verschijnen kan ik u bijstaan voor, tijdens en na de zitting. Ook indien u een strafbeschikking van het OM heeft ontvangen kan ik u bijstaan.

Neemt u zo spoedig mogelijk contact op nadat u bericht van het OM heeft ontvangen over een strafbeschikking of nadat u een dagvaarding heeft ontvangen zodat wij uw dossier direct kunnen opvragen.

Indien u aangehouden wordt en bijvoorbeeld naar de arrestantenwacht in Borne wordt gebracht dan heeft u recht op een vrije advocaat keuze. U kunt desgewenst dan aangeven dat u wilt dat ik u bij sta. Dat kunt u dan aangeven aan de politiemensen en dan wordt er contact met mij opgenomen zodat ik u kan bijstaan. U bent dus niet verplicht om de dienstdoende piketadvocaat te vragen u bij te staan, u heeft zelf de keuze om voor ons kantoor te kiezen. Ook kan ik u dan bijstaan tijdens de verhoren door de politie.
Vooraf overleg ik dan eerst met u. Die kosten van mijn rechtsbijstand tijdens de periode dat u in Borne wordt vastgehouden worden geheel door de overheid betaald.

Maak een afspraak